Щорічні загальні збори Європейського триатлону

22.09.2024

Важливе

alt

20 вересня в готелі d’Agglomération на площі Шарля до Голя відбулися Щорічні загальні збори Європейського триатлону. Україну представляв Президент Федерації триатлону України Богдан Михалусь.
На Загальних зборах відбулась Презентація кандидата на посаду Президента Світового Триатлону, а також оголошено кандидатів на посади віце-президентів, членів Виконавчого комітету та комітетів Всесвітньої федерації триатлону.


Серед запропонованих кандидатур буде обрана певна кількість: чотири члена Виконавчого комітету, п’ять членів Комітету з аудиту, сім членів у Мандатну комісію (запропоновано сім кандидатур), сім членів Комітету по правам і конституції (запропоновано сім кандидатур). Також по сім членів у Медичний і антидопінговий комітет, Мультиспортивний комітет, Національний комітет тренерів, Комітет Пара-триатлона, Технічний комітет і Жіночій комітет.
Вибори заплановані на Конгрес у Торремоліносі, Іспанія, 21 жовтня 2024 року.
За підсумками Презентації кандидата на посаду Президента Світового Триатлону високу вірогідність має діючий секретар Світового триатлону Антоніо Арімані. Два кандидати з Японії і Мексики прилетіли до Франції, щоб проголосити, що вони знімають свої кандидатури на користь Антоніо Арімані.
6 вересня Президент ФТУ Богдан Михалусь вислав Антоніо Арімані Резолюцію, яка буде розглянута на світовому конгресі у жовтні. З документом можна ознайомитись за посиланням.